maanantai 24. joulukuuta 2012

Aattotunnelmia


Ote Reijan tämänpäiväisestä facebook-päivityksestä:
"Kyllä mä vähä aamulla ouroksuun, ku luin kinkun suojamuovista paisto-ohjetta. Ku siinä luki, jotta paista pakkauksessaan. Sitte, ku vähä hiaraasin silimiä, niin siinä lukikin jotta poista pakkauksestaan ennen paistoa. Olis voinu tulla melekoonen muavinkatku Valtarin perheen keittiöhön. Heeiiii, pukki tuloo kohta, se tuloo ny normaalia aikaasemmin ku meillon piäni Aava-tonttu! HYVÄÄ JOULUA!"

Joulun aukioloajat Kotipizza Laihia & 55 Burger


lauantai 22. joulukuuta 2012

Hauskaa Joulua!

Joulukortissa kuuluisi olla lunta.  Joulukorttien suunnitteluaikaan lunta ei kuitenkaan vielä ollut kuin nimeksi, joten päätin tuoda kesän talven keskelle.  Sittemmin olemme onneksi lunta saaneet, joten viime päivien parissakymmenessä pakkasasteessa käynyt sää ei haittaa mansikoitamme lainkaan.

Syksy on mennyt pizzeriassa ihan hujahtaen.  Parisen viikkoa sitten saimme laajennuksen valmiiksi, eli nyt meillä on myös kabinettitilat. Burgerien ja laajentuneiden asiakastilojen myötä myyntimme on edelleen noussut mukavasti, joten lisätyövoimaakin tarvitsemme.  Hakemuksia sisään vaan!

Olemme saaneet koko perheemme joulunviettoon meille, ja valmistelemme yhdessä pian yksivuotiaan tyttärentyttäremme Aavan ensimmäistä joulua. 

Nauttikaamme joulun ajasta kera rakkaiden!